Jeroen Dubbeldam in het zadel van Dokyra Fortuna naar top vijf notering in Rome

Jeroen Dubbeldam in het zadel van Dokyra Fortuna naar top vijf notering in Rome
In Rome begon de dag vanmorgen met een twee-fasen parcours in het CSIO5*. Hier ging de winst naar de Italiaan Paolo Paini die hier zijn Clodia CSG (v. Quidam de Revel) naar een tijd wist te sturen van 24.21 seconden. In totaal wisten 19 combinaties dubbel foutloos rond te komen.

Een tweede plaats ging er naar de Zwitserse amazone Jane Richard-Philips en haar BWP-er Izmir van de Baeyenne (v. Kashmir van Schuttershof) met wie ze hier rondkwam in 25.13 seconden. Voor het thuisland was er ook nog een derde plaats voor Francesca Ciriesi en de merrie Alina 342 (v. Accord II) die rondkwamen in 25.18 seconden.

In deze top vijf vinden we Jeroen Dubbeldam op een mooie vierde plaats in het zadel van de negenjarige KWPN-er Dokyra Fortuna. Deze Canturano nakomeling klokte een tijd van 25.88 seconden. Hiermee bleven ze nipt voor op de Zwitser Pius Schwizer en zijn Belcanto (v. Baloubet du Rouet) die op een vijfde plaats eindigden met 25.99 seconden.

Ook Gerco Schröder wist met zijn Don Diego (v. Verdi) een niet onverdienstelijke ronde te laten zien. Zo bleef hij foutloos met een tijd van 28.35 seconden wat hem een elfde plaats opleverde.

Klik hier voor alle resultaten