Jens Van Grunsven in de prijzen in Parijs

Jens Van Grunsven in de prijzen in Parijs
In Parijs gaat de actie verder, na de invitational classes is het de beurt aan de internationale 2* ruiters. Het middag programma startte met een 1.35m proef. Gisteren werd deze nog op naam geschreven van de familie Conter, vandaag bleef de winst in eigen land.

Olivier Guillon en de KWPN-merrie 10-jarige Borona (v. Upgrade) stopte de klok in 45,31 seconden en sprong zo naar de winst. Vincent Bartin volgde na een foutloze omloop in 45,51 seconden met de 8-jarige BWP-ruin, Vintage Sologne (v. Darco). België'sRik Hemeryck sprong samen met de 8-jarige Ulyss Morinda (v. Utah van Erpekom) naar een derde plaats. Het duo haalde de eindmeet in 45,63 seconden zonder het hout aan te raken. Goed voor 65 punten in deze Tabel C en dus een derde plaats.

Zoe Conter moest vandaag genoegen nemen met de vijfde plaats. Op de rug van Stephex' 11-jarige Ratina Des Rondets (v. Crown Z) sprong de 18-jarige amazone foutloos in 46,09 seconden. Rudy Cock en Rubin Des Bruyeres (v. Oberon du Moulin) plaatste zich als vierde net buiten het podium.

Emilie Conter strandde op de negende stek met Uberlina K (v. Lux). Jens van Grunsven en Dutchblue (v. Mr. Blue) volgde de combinatie op.