Ibrahim Hani Bisharat als enige foutloos in Grote Prijs Rabat

Ibrahim Hani Bisharat als enige foutloos in Grote Prijs Rabat
De tweede week van de  "Morocco Royal Tour" werd afgesloten met een 1.40-1.60m Grote Prijs in Rabat. Slechts één combinatie wist een dubbele foutloze omloop te presteren in deze Grand Prix SAR La Princesse Lalla Amina.

Jordanië's Ibrahim Hani Bisharat sprong zo naar de overwinning met de 9-jarige Chacco Blue-zoon, Chatino. De combinatie noteerde als enige een foutloos eindresultaat. Alain Jufer was de snelste met vier punten op de teller. De Zwitserse springruiter volgde zo op de tweede plaats met de Casall-ruin, Casall. Jufer klokte af op 45,12 seconden met één springfout.

Jérome Guery volgde op de derde plaats met zijn BWP-hengst, Jupiter VG (v. Ponneau du Heup). Het duo won vorige maand nog de Sires of the World in Lanaken. Ditmaal stopte de combinatie de chrono op 46,25 seconden.

Nadja Peter Steiner volgde op de vierde plaats met haar SF-merrie, Saura de Fondcombe (v. Balou du Rouet). Abdullah Alsharbatly vervolledigde de top vijf met Constant van Paesschen's voormalige, Citizen Tosca de Sainte Hermelle.

Klik hier voor de resultaten