Henk van de Pol snelt zich naar plaats goud op de hoofdrubriek van jumping Asten

Henk van de Pol snelt zich naar plaats goud op de hoofdrubriek van jumping Asten
In Asten op de Internationale Allure voor springpaarden is afgelopen weekend een driedaagse jumping verreden.

Op vrijdag werd het klasse M gewonnen door Erwin Bos en zijn paard Don't Ask (v. Quasimodo Z), ze bereikten de finish in een tijd van 28.38 seconden. In klasse Z was Kristian Houwen de snelste met zijn Cilydi (v. Contendro II), hun tijd bedroeg 26.79 seconden. In de laatste proef van die dag in het ZZ vonden we Tom Martens op de eerste plaats met zijn Ut Wodka (v. Cassini).

Op zaterdag werd de klasse M proef dan weer gewonnen door Marwin van den Nieuwenhuijzen en het paard Spock (v. Startrek), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 31.13 seconden. Maikel van Mierlo reed naar de gouden medaille in de klasse Z van zaterdag met zijn Edelmanfee (v. Kojak), hun chrono stopte bij een tijd van 21.53 seconden. In het klasse ZZ was Dave Maarse en zijn Falco (v. Carambole) de snelste in een tijd van 24.05 seconden.

De klasse M proef op zondag werd opnieuw gewonnen door Marwin van den Nieuwenhuijzen en zijn Gigi-carmen (v. Bacardi VDL) met een tijd van 32.84 seconden. Gabriel Coumans en het paard Flippant (v. Baloubet du Rouet) vonden we op plaats een in het klasse Z in een tijd van 28.8 seconden.

De 1.40m hoofdproef op zondag werd gewonnen door Henk van de Pol en zijn Dilithyia VLS (v. nn) met een snelle tijd van 39.33 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.