Harrie Smolders neemt leiding over in GCT klassement

Harrie Smolders neemt leiding over in GCT klassement
Na de bloedstollende barrage vandaag waarin hij al een derde plaats noteerde, is er voor Harrie Smolders nog meer om te vieren vanavond. In het klassement van de Global Champions Tour neemt hij namelijk de leidingspositie aan met maar liefst 185 punten.

Dit plaatst hem boven de Duitser Christian Ahlmann die hier met 180 punten na de achtste ronde op een tweede plaats staat. De beide ruiters wisten maar liefst in zes van de acht edities punten te behalen voor de ranking. Zo zien we dan ook een behoorlijk verschil in de punten met de rest van het deelnemersveld.

Als derde staat de Italiaan Alberto Zorzi die in vijf edities punten wist binnen te halen en zo met 161 punten op nummer drie staat. Ook Maikel van der Vleuten wist in vijf edities punten te behalen en staat nu met 148 punten op de vierde plaats. De voor Stephex rijdende Italiaan Lorenzo de Luca heeft na vier edities 133 punten achter zijn naam staan.

Toch kan er nog behoorlijk wat veranderen op de ranking en zal de volgende ronde van GCT worden gehouden in Estoril, Portugal.

Bekijk hier de volledige ranking