Farrington blijft 's werelds nummer één. Smolders wordt de beste Nederlander in de wereld

Farrington blijft 's werelds nummer één. Smolders wordt de beste Nederlander in de wereld
Een nieuwe maand is een nieuwe longines Ranking. De volledige top drie van de wereldranking blijft ongewijzigd. Kent Farrington blijft aan de leiding en gevolgd door landgenoot McLain Ward en Fransman, Kevin Staut.

De Zweedse springruiter Peder Fredricson ruilt zijn zevende plaats om met de voormalige nummer vier, Lorenzo de Luca. Harrie Smolders neemt de vijfde plaats voor zijn rekening en stijgt zo één plaats vooruit. Maikel Van der Vleuten zakt dan weer één plaats naar de zesde stek.

Steve Guerdat springt van de elfde naar de achtste plaats en neemt zo Eric Lamaze's plaats in die één plaatsje zakt naar de negende plaats. Gregory Wathelet blijft als beste belg op de tiende plaats staan.

Ook Leopold Van Asten en Jur Vrieling blijven in de top vijftig deze maand. Van Asten sprong zich vorig weekend nog in de kijker in Parijs. De Nederlander springt één plaatsje vooruit en haalt nu de 35ste stek. Jur Vrieling haalt eveneens een betere ranking. Vrieling ruilt zijn 40ste plaats in voor stek 39.

 

Klik hier voor de ranking