Fabienne Roelofsen op de tweede plaats op de Small Tour Final van CSI2* te Valkenswaard

Fabienne Roelofsen op de tweede plaats op de Small Tour Final van CSI2* te Valkenswaard
Op de mooie pistes van de Tops arena staat er een hele week de Global Champions Tour op he programma, deze ochtend was er een proef voor de CSI1*-ruiters over een hoogte van 1.15m en eentje van de CSI2* over een hoogte van 1.35m, de zogenaamde small Tour Final

In de 1.15m-proef wist zich 1 Nederlander te klasseren, Kim Jacobs was goed voor een 4e plaats met onder het zadel Belena du Sud Z (v.Bamako de Muze), hun tijd bedroeg 69.75 seconden.

In de Small Tour Final was de winst voor Oliver Lazarus met zijn Bagheera Blue (v. Chacco Blue), ze bereikten de finish in een tijd van 39.16 seconden.

De tweede plaats was voor de Nederlander Fabienne Roelofsen met haar Alonso 3 (v. Caso), hun chrono tikte af bij een tijd van 39.56 seconden. Op de derde plaats vonden we de Britse Jemma Kirk met haar Tchoupi Pironniere (v. L'amour du Bois), met een tijd van 40.63 seconden.

Plaats 4 was voor Amerikaanse Paris Sellon en haar Dasino (v. Casino), ze bereikten de finish in een tijd van 41.91 seconden. Spanjaard Diego Ramos Maneiro was goed voor een 5e plaats in een tijd van 42.41 seconden samen met zijn Caddington 4 (v. Carthago) .

Andere geklasseerde Nederlanders waren Kelly Jochems en Bert Jan van de Pol.

Voor meer resultaten klik hier.