Equnews Summer Ranking Tour gaat dit weekend verder op CH Lonneker te Haaksbergen

Equnews Summer Ranking Tour gaat dit weekend verder op CH Lonneker te Haaksbergen
Op de mooie zandbodem van de Sterruiters in Haaksbergen wordt het aankomende weekend het CH Lonneker te Haaksbergen verreden. Hier staat het aankomende weekend de breedtesport centraal met diverse ringen voor de dressuur, maar ook een mooie ring voor het springen.

De wedstrijd die al jaren wordt georganiseerd door rijverenigingen LR Het Twentse Ros en PC De Vijf Marken zal ook dit jaar worden afgesloten met een spannende 1m40 rubriek in de Grote Prijs van Lonneker. Naast deze spannende afsluiter met barrage worden er ook wedstrijden afgewerkt voor de B t/m Z paarden en pony's. Ook de bixierubriek zal het aankomende weekend niet ontbreken.

De landelijke rijvereniging Het Twentse Ros is opgericht in 1945 en per 1 januari 2011 gefuseerd met de in 1974 opgerichte ponyclub De Vijf Marken. De vereniging bestaat uit een afdeling paarden (Het Twentse Ros) en een afdeling pony’s (De Vijf Marken). Het doel van de vereniging is het beoefenen van de paarden- en ponysport in verenigingsverband en het bevorderen van een goede relatie tussen mens en paard/pony.

Aanstaande zaterdag 15 juli  zal de B Paarden rubriek onderdeel vormen van de Equnews Summer Ranking Tour. De deelnemers in deze rubriek zullen opnieuw gaan strijden om punten bij elkaar te rijden voor een leuk sponsorpakket.

De tussentijdse ranking kun je hier bekijken.