Dave Maarse pakt tweede plaats met Falco in proef zevenjarigen Sentower Park

Dave Maarse pakt tweede plaats met Falco in proef zevenjarigen Sentower Park
De Brit Joe Clee heeft zonet de proef Prijs IN Showjumpers CSIYH1* voor zevenjarige paarden gewonnen in het Sentower Park. Clee had voor deze proef de KWPN'er Fusion gezadeld, een zoon van Corland uit een dochter van Labor's VDL Indorado. De schimmelruin sprong foutloos rond over de hindernissen van 1,35m in 34,04 seconden en liet zo de overige 61 deelnemers achter zi

Dave Maarse en Falco (Carambole) volgden op de tweede plaats. Zij deden 34,75 seconden over hun tweede fase, en waren zo een halve seconde sneller dan de Duitser Frederick Troschke met C'Est La Vie 166 (Check IN). De Belgische Leonie Peeters en Tinkoucha Hero Z (Tinka's Boy) lieten er ook geen gras over groeien en sloten aan op plaats vier met slechts 0,07 seconde tijdsverschil van hun voorganger. De Fransman Guillaume Foutrier en Air Picardie (Alcamera de Moyon) sloten de top vijf.

Ook Vincent Voorn en Fame DVL (Cardento) reden zich in de top tien. Zij werden achtste, terwijl Tom Martens en Incaro LS (Carusso LS La Silla) tiende werden.

Klik hier voor het volledige resultaat.