CSI Lyon: Franse top drie in avondrubriek

CSI Lyon: Franse top drie in avondrubriek
Lyon maakt zich dit weekend op voor de volgende editie van de Wereld Beker. Het is nog uitkijken naar de Grote Prijs en de Wereld Beker die later dit weekend gereden zullen worden, maar deze avond werd alvast de 'Prix Fonds Eperon' afgewerkt. In deze rubriek kwamen 85 ruiters aan de start die het tegen elkaar en tegen de klok moesten opnemen.

Uiteindelijk was het de Fransman Olivier Guillon die met Serise du Bidou (Gin Tonic Hero) naar de overwinning snelde. Deze combinatie sprong een foutloze ronde in 56,09 seconden. De tweede plaats ging ook naar Frankrijk. Jean Luc Morier en Souvienstoi Lariviera (Couleur Rubin) snelde in 58,17 seconden naar de eindmeet en lieten hierbij alle balken in de lepels. De Franse top drie werd vervolledigd door Marc Dilasser en Utah van de Rock (Mozart des Hayettes). Ook zij sprongen een foutloze omloop en kwamen na 58,33 seconden over de eindmeet.

De Amerikaan Lucas Porter was de enige buitenlandse ruiter in de top vijf. Hij reed zijn 12-jarige Baloubet du Rouet dochter B Once Z in 59,43 seconden naar het einde van het parcours. Felicie Bertrand en Almeria Z (Asca Z) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten