CSI Aken maakt zich op voor topruiters tijdens de International Horse Show

CSI Aken maakt zich op voor topruiters tijdens de International Horse Show

Van 11 tot en met 14 mei staat in Duitsland alvast een voorproefje op de kalender voor het CHIO. Volgende maand zal in het Duitse Aken de strijd losbarsten tussen de verschillende topruiters die hier zullen strijden tijdens de Internationale Horse Show. De grootte wedstrijden van het CHIO in Aken zullen pas in juli verreden worden, maar met het aanwezige deelnemersveld volgende maand zal het publiek ook zeker kunnen genieten van topsport.


Zo zullen onder andere Jeroen Dubbeldam, Michael Jung, Luciana Diniz en Frederik Knorren hun opwachting maken. "De condities hier op de faciliteiten van het CHIO Aken zijn gewoonweg perfect en worden dan ook ten zeerste gewaardeerd door ruiter en paard. Wij zijn trots op het altijd positieve feedback dat wij mogen ontvangen", vertelt Organisator Gina Trojan.


In totaal is er een geldprijs te verdelen van 55.000,- euro over de twaalf competities die verreden gaan worden. Het absolute hoogtepunt zal de Ashford Farm Grand Prix zijn die wordt verreden op zondagmiddag. Alle dagen zijn gratis toegankelijk.