Adel Said doet goede zaken bij Peelbergen competitie

Adel Said doet goede zaken bij Peelbergen competitie
Gisteren werd wegens weersomstandigheden bij de Peelbergen competitie het programma flink gewijzigd. Maar op vrijdag werd er wel volop gereden in Kronenberg bij de nationale rubrieken tot en met 1.35m klasse ZZ die werd gewonnen door Abdel Said.

In het twee-fasen parours was de Egyptenaar een stuk sneller als de concurrentie met zijn Imke. Het duo klokte 31.92 seconden in het tweede deel van het parcours. Directe concurrent Niels Knape en Ceasar-A moesten flink toegeven en kwam in 34.63 seconden bijna drie seconden langzamer over de eindstreep.

Timothy Hendrix zat Knape flink op de hielen met Janou (v For Pleasuer). In het zadel bij de For Pleasure merrie kwam Hendrix nog geen tienden later over de finish. De top vijf werd compleet gemaakt doorThiago Ribas Da Costa die met Ganaffa vh Hazelzerenhoekje sneller was als Lisa Nooren en Urane de Talma die vijfde werd.

In de eerder verreden Z rubriek over 1.25m ging de winst naar Arnold Boerekamps. In 34.20 seconden was hij met SLI Balourado sneller als Niels Knape en de Belg Boy- Adrian van Gelderen.

Kijk hier voor alle resultaten.