20 driejarigen krijgen groen licht op SF-keuring

20 driejarigen krijgen groen licht op SF-keuring



Niet alleen de internationale springruiters krijgen de schijnwerpers op hun gericht in het Franse Saint-Lô. Meer nog zijn het de hengsten die tot het SF-stamboek willen gekeurd worden die de aandacht krijgen. Gisteren werden er 20 driejarige hengsten goedgekeurd.

Zo ook de hengst van Nick Skelton en zijn partner, Laura Kraut. Easy Top de Courcel (v. Type Top du Monteil) werd goedgekeurd, nadat hij eerder al werd aangewezen voor het KWPN verrichtingsonderzoek. De hengst werd voorgesteld samen met Joop Aaldering en Kyra Swelheim.

Aaldering kreeg overigens nog een driejarige goedgekeurd: cat.nr 328 Extremdream (v. Baloubet du Rouet). Deze hengst mag terugkomen in de kampioensring.





Tot de top 5 behoren ook: cat.nr 307 Echo Longane (v. Ogrion des Champs), cat.nr 315 Emir du Chanu (v. Air Jordan), cat.nr 329 Et Lui de Hus (v. Balou du Rouet) en 377 Eldorado d’Elle (v. Qlassic Bois Margot). Van deze vijf hengsten, die vanavond nog weer terugkomen voor de kampioenskeuring, zijn de punten (die leidend zijn op de Franse hengstenkeuring) nog niet bekend gemaakt.

 

Klik hier voor alle goedgekeurde hengsten (met punten)