Kirsten Brouwer imponeert in Prix St. Georges op jumping Amsterdam

Kirsten Brouwer imponeert in Prix St. Georges op jumping Amsterdam
De eerste dag van de jaarlijkse Jumping Amsterdam besloot met een sterk staaltje dressuurkunsten in de Nationale Prix St. Georges. Kirsten Brouwer kreeg van twee van de drie juryleden de hoogste quotering. Voornamelijk Patricia Wolters smaakte de proef van Brouwer in het zadel van Sultan des Paluds (v. Soliman de Hus).

Brouwer liet een vrij regelmatige proef zien. De amazone kreeg zowat op alle onderdelen zevens of meer. Enkel de Halve pirouette rechts werd minder gesmaakt.

Samen met de 8-jarige ruin verzamelde het duo in totaal 72,794%. Voor de Franse jury Isabelle Judet bleek Adelinde Cornelissen de beste. Samen met de 8-jarige Jazz-zoon, Fleau de Baian reed Cornelissen uiteindelijk naar de tweede plaats met een score van 71,961%. Cornelissen en Fleau imponeerden met een sterke halve pirouette alsook de galopwissel.

Patrick Van der Meer volgde op de derde plaats. In het zadel van President's First Appel werd Van der Meer beloond met 71,667%. HEt duo ging zo Danielle van Mierlo (Dayano, v. Jazz) en Diederik van Silfhout (Dahlhoff, v. De Niro) voor.

Klik hier voor de resultaten