Fantastische resultaten voor Nederlandse dressuurruiters in Le Mans

Fantastische resultaten voor Nederlandse dressuurruiters in Le Mans

Young Riders


In Le Mans zijn het de Young Riders die de volledige top vijf domineren. De winst was er voor Esmee Donkers en haar Chaina (v. Sir Donnerhall) met wie ze voor haar proef een score ontving van 74.353%. Met haar andere troef Zaffier (v. Painted Black) was er nog een vijfde plaats met een score van 70.147%.

Verder zagen we op een tweede plaats Laura Quint met Edison (v. Johnson TN) en een score van 71.500%, gevolgd door een derde plaats van Julia Groenhart en haar First Barrichello (v. Florencio) die hier een score van 70.794% bij elkaar reden. Ook Lisanne Zoutendijk en haar Kostendrukkers Ringo Star (v. Riccione) zorgden voor een mooie vierde plaats met 70.735%.

Intermediaire I


In het Intermediaire I was het vervolgens Philip van Ommen die voor het beste Nederlandse resultaat zorgde. In het zadel van de KWPN-er Denver (v. Zizi Top) noteerde hij een tweede plaats met 71.353%, terwijl ook Thamar Zweistra met Hexagons Denzel (v. Zorion) een vierde plaats wist te bezetten met een score van 70.412%.

Junioren


Bij de Junioren zagen we nog een tweede plaats voor Aimee Meddens die daarvoor kon rekenen op Equitop Torricelli LS (v. Florestan I) met wie ze een totaal van 69.596% bij elkaar reed. Ook Amber de Groot wist met de NRPS-er R. Banderas (v. Radetzky) in de top vijf te rijden. Zo was er voor het tweetal een vierde plaats met een score van 63.939%.

Children


Lara van Nek wist bij de Children voor een fantastische overwinning te zorgen met haar Fariska (v. Vivaldi) met wie ze een score van 72.273% ontving. Een derde plaats was er in deze rubriek voor Koosje Visser met Duck (v. Bokkesprong Casjmier) met 66.667%.

Pony's


In de pony rubriek zagen we nog een tweede plaats voor Fleur Prinsen en haar Next Black Magic (v. Nabucco R) met wie ze naar een score wist te rijden van 71.476%. Ook Lara van Nek zagen we terug in deze rubriek met ditmaal een vierde plaats in het zadel van Hassendonck's Sultan (v. Nieuwmoeds Patrick) met wie ze een score kreeg van 67.524%.

Klik hier voor alle resultaten