Eerste ticket Jumping Amsterdam voor Ilse van Cranenbroek

Eerste ticket Jumping Amsterdam voor Ilse van Cranenbroek
Na afloop van de Prix St. Georges in Emmeloord won Ilse van Cranenbroek de eerste selectie voor Jumping Amsterdam. Samen met Emerald S won Van Cranenbroek het felbegeerde ticket met 74,93%.





De combinatie had op te boksen tegen een zwaar concurrerend deelnemersveld. Het duo bleef zo voor op Patrick van der Meer met President's First Apple. Deze combinatie werd tweede tijdens hun Lichte Tour-debuut met 72,57%. Met de Vivaldi-zoon bleef deze van der Meer net wat voor op Febe van Zwambagt en FS Las Vegas (v.Lord Loxley). De vierde plaats was voor Kirsten Brouwer, haar Eye Catcher had bij de start van het indoorseizoen wat last van bodemvrees, waardoor de score met 68,62% wat lager uitviel dan normaal.




Frank Hosmar in de Intermediaire I


In de Intermediaire I was het Frank Hosmar die het winnende resultaat neerzetten. Zijn kampioenspaard Alphaville N.O.P. scoorde 67,24% en hij bleef hiermee royaal voor op Kirsten van der Hauw die met LN Tiadette (v.Gribaldi), het Grand Prix-paard van haar moeder, 64,67% bij elkaar reed.


ZZ-Zwaar ten prooi van Mark van den Donk


In het ZZ-Zwaar liet Mark van de Donk zien in vorm te zijn. Met de Dramatic-nazaat Duppie won hij twee keer. De eerste keer met 66,71%, de tweede keer met bijna 70%. Trea Mulder-Dolsma en Brinkhof’s EnVogue (v.Apache) werd tweede (66,57%) en derde (66,86%) achter Bo Oudhof met Colt Sollenburg (v.Vivaldi).




Uitslagen subtop Emmeloord