Edward Gal behoort weer bij de wereldtop

Edward Gal behoort weer bij de wereldtop
Een nieuwe maand is aangebroken, dat betekent ook een nieuwe ranking. Na de Olympische Spelen in Rio waren er wel enkele veranderingen op te merken. De top drie blijft helemaal dezelfde, nog steeds een Duits onderonsje dus.

Op nummer één zien we nog steeds Kristina Bröring-Sprehe en Desperados FRH. Na in Rio een tweede, vierde en derde plaats behaald te hebben, blijft ze dus haar leiderspositie behouden. Isabell Werth wist het ook uitstekend in Rio te doen en won er zelf de Grand Prix Special. Met Weihegold OLD blijft ze mooi op de tweede plaats staan. Op drie zien we Dorothee Schneider en Showtime FRH.

De Amerikaanse Laura Graves maakt met Verdades een mooie sprong voorwaarts van plaats dertien naar plaats vier. Deze amazone was de laatste tijd al zeer goed bezig en wist ook mooie prestaties neer te zetten in Rio. Beatriz Ferrer-Salat schuift hierdoor een plaatsje achteruit en staat nu op een vijfde plaats met Delgado.

Hans Peter Minderhoud (Glock's Flirt) zakt in de nieuwe ranking vier plaatsen en staat zo momenteel op een tiende plaats. Diederik van Silfhout (Arlando N.O.P.) volgt op een elfde plaats. Vorige maand stond van Silfhout nog op een veertiende plaats. Edward Gal (Glock's Voice) komt opnieuw de top twintig binnen. Hij stijgt mooi van de 95ste plaats naar de 17de plaats.

De Olympische Kampioene, Charlotte Dujardin, stijgt van de 52ste naar de 41ste plaats.

Klik hier voor de volledige ranking