Dinja van Liere maakt vliegende start op NK subtop

Dinja van Liere maakt vliegende start op NK subtop

Tijdens de KNHS indoor dressuur kampioenschappe is het Dinja van Liere die de dienst uit maakt. In de ochtend won ze met Hexagon’s Denzel het eerste onderdeel in de ZZ-zwaar, maar later op de dag was ze ook suprieur in de Lichte Tour met Capri Sonne jr.


De juryleden waardeerden haar proef met Denzel op 69,90 procent. Daarmee was ze nipt beter dan Theo Hanzon, die met de Gribaldi nakomeling Helena vh Goorhof 69.71 op het scorebord kreeg. De beste tien combinaties rijden starten vandaag om 10 uur de finale Kür op Muziek.


Ook in de Lichte Tour zorgde Dinja van Liere voor de beste score van de dag. Haar proef met de stoere hengst Duval´s Capri Sonne jr. leverde een prachte score van 76,36 procent op. Daarmee neemt ze een ruime voorsprong op Marieke van der Putten en Glock's Federleicht. Jonna Schelstraete-van den Ham en Cupido scoren 71.80% en nemen daarmee de derde positue in.


Kom naar het Nationaal Hippisch Centrum om de beste Subtop combinaties te supporteren of volg de afsluitende proeven vandaag via Clipmyhorse.tv

Kijk hieroor alle resulataten van het ZZ-zwaar.

Kijk hier voor alle resultaten van de Lichte Tour.