Bos, Quint en Meulendijks winnen team challenge Jumping Amsterdam

Bos, Quint en Meulendijks  winnen team challenge Jumping Amsterdam
Tijdens Jumping Amsterdam werd vanochtend geopend met de team challenge van dressuur jeugd. Met een Kür presenteerde drie teams bestaand uit pony, junioren en young riders zich in de ring.

De winst ging naar het team bestaande uit Eveline Bos, Laura Quint  en Lotte Meulendijks dat allen ruim boven de 70% scoorden. Bos scoorde daarbij het beste van haar teamgenoten. Samen met Hippique Media's Valentino zette zij een zeer nette proef neer 73.083 en had daarmee de tweede beste individuele score van de dag.  Meulendijks zette met MDH Parole 72.500%, terwijl  Laura Quin niet veel onderdoet voor haar teamgenoten en samen met Velazquez naar 71.833% reed.

Individueel ging de winst naar Lisanne Zoutendijk en Kostendrukkers Ringo Star. Ondanks haar knappe prestatie van  75.000% wist ze haar team niet verder te  brengen dan de derde plek.

Kijk hier voor alle resultaten.

Bos, Daphne van Peperstraten en Veronique van der Panne (2) Bos, Daphne van Peperstraten en Veronique van der Panne (3) Bos, Daphne van Peperstraten en Veronique van der Panne