Lotte Krijnsen in top 5 van Graad III

Lotte Krijnsen in top 5 van Graad III

Vandaag komen de volgende combinaties voor de landencompetitie aan de start in elk hun eigen graad. Lotte Krijnsen verdedigde de Nederlandse vlag in Graad III deze middag en eindigde daarin net binnen de top 5. De amazone verbetert zichzelf van plaats zeven bij de individuele proeven naar nu plaats vijf. 

Krijnsen kreeg voor haar proef 71,414% van de jury toegekend. Daarmee komt ze in de resultaten op de vijfde plaats. 

Ook de top drie blijft volledig onveranderd en ziet er uit zoals op donderdag. Het goud was opnieuw voor de thuiscombinatie, Tobias T. Joergensen en Jolene Hill (V. Blue Hors Schufro Hit). Hij wist ook zijn score te verbeteren en wint deze rubriek met 79.265%. Op twee hebben we dan de Amerikaanse Rebecca Hart met El Corona Texel (V. Wynton). De Britse Natasha Baker volgt wederom op drie met Keystone Dawn Chorus (V. Dimaggio). 

In de top 5 vinden we nog een andere Deense combinatie terug. Karla Dhym-Junge en Miss Daisy (V. De Noir 3) nemen plaats vier voor hun rekening. 

In de landencompetitie springt Amerika naar de eerste plaats. Frankrijk komt voorlopig tweede gevolgd door Oostenrijk op drie. Nederland heeft met nog 1 combinatie die nog moet rijden een voorlopige negende plaats.

Bekijk de resultaten hier van Graad III 

Volg hier de landencompetitie