Sleipnir Z voor € 90.000 naar USA

Sleipnir Z voor € 90.000 naar USA

In een spannende biedstrijd werden vanavond 6 jonge sportpaarden, een embryo en een fokmerrie verkocht tijdens de Zangersheide Auction. Veilingtopper vanavond werd de prachtige Solid Gold Z – zoon Sleipnir Z! Sleipnir Z verhuist voor € 90.000 naar de Amerikaanse amazone Karen Mcfarland.

“Sleipnir Z zal mijn team versterken en ik hoop hem zelf uit te brengen tot op Grand Prix niveau! Ik was bijzonder gecharmeerd van zijn manier van springen; hij is licht van de grond en gebruikt zijn lichaam erg goed! Daarenboven ben ik echt gek van schimmels!”

Het zijn hengsten die de plak zwaaien op Zangersheide want ook de tweede duurste is een hengst. Capsone Z is een zoon van Cicero Z uit Judy Ann Melchior’s voormalige GP merrie Abba Z en is dus een broer van Take a Chance on Me Z. Capsone Z werd verkocht voor € 89.000 en verhuist naar het Verenigd Koninkrijk.

Air Ratina Z, de unieke dochter van twee gekloonde paarden, namelijk Air Jordan Alpha Z en Ratina Gamma Z vindt haar nieuwe stal in Duitsland waar ze voor € 58.500 terecht komt in een internationale sportstal!