Open je fok seizoen met een winner!

Open je fok seizoen met een winner!

Was je al verbaasd over de kwaliteit vrijspringers? Wees dan voorbereid op het begin van hét fokseizoen 2021. Één voor één kunnen we jullie nu exclusieve embryo’s aanbieden die geveild mogen worden op het ET-Auction platform.

Sterk gekozen merrie-lijnen die stuk voor stuk tot de top behoren: de moeder van Emerald, terugkerend op Fragance de Chalus, gerelateerd aan Qerly Chin, de CN International GP-winnares, de legendarische Ratina of de befaamde de Kreisker familie. Ze zijn allen terug te vinden in onze collectie. Het wordt nog beter, de gekozen hengsten hebben elk hun sportprestatie geleverd en bewijzen des te meer hun kwaliteit in de fokkerij: Big Star, Emerald, Heartbreaker en natuurlijk WBFSH Nr1 Chacco-Blue zijn er slechts enkele om op te noemen.

Het is een merrie veulentje

Als gerenomeerd veilinghuis trachten we steed te voldoen aan de vraag van onze klanten. De laatste maanden was de vraag groot naar embryo’s waarvan het geslacht gekend was. Dankzij de huidige kennis en technieken is het ook mogelijk deze te bepalen en worden er nu 2 merrie veulentjes en één hengsten veulen aangeboden.

Kwaliteit en Service

Elke veiling streven we naar de best mogelijke collectie en de best mogelijke service voor onze klanten. Na al deze jaren hebben we de nodige ervaring opgebouwd en belangrijke contacten gelegd. Dit resulteert vaak in een vlekkeloze afhandeling, wat zeer sterk wordt gewaardeerd.

Elk embryo is al enkele maanden ver in de dracht, een bijhorend (geslacht)certificaat kan worden verkregen via info@et-auction.com.

De gehele collectie bestaat uit 16 embryo’s waarvan er 2 het geslacht vrouwelijk hebben meegekregen en één het mannelijke. Vrijdag 5 februari start het bieden tot en met maandag 8 febr 20h00. De gehele collectie is terug te vinden op https://www.et-auction.com/en/home