Nieuw record: 95.000 euro voor embryo uit Gancia de Muze.

Nieuw record: 95.000 euro voor embryo uit Gancia de Muze.

Op dinsdag avond werd opnieuw een record verbroken in het veilinglandschap. Vorig jaar werd via Equbreeding.auction het embryo van Chacco-Blue uit Gatoucha van 't Roosakker afgeslagen op 76.000 euro. Gisteren werd dat record verbroken bij de Woodland's International Sales. Het Embryo van Chacco-Blue uit Niels Bruynseels' Gancia de Muze wisselt van eigenaar voor 95.000 euro.

Ook het embryo dat de volle zus van H&M All In zal worden, haalde een mooie prijs. Dit embryo verhuist naar de nieuwe eigenaar voor 79.000 euro. De focus lag - zoals steeds bij de Woodland's International Sales - op de jonge springpaarden. De vijfjarige Miss Montreal haalde daarbij het meeste geld. De merrie van Grandorado TN werd afgeslagen op 195.000 euro en verhuist zo naar de stallen van Pieter Devos.

De Belgische springruiter investeerde ook in Dagrama Z (Dominator 2000 Z x Carinue). De vijfjarige merrie zal Devos zijn stallen vervoegen voor 145.000 euro. Het tweede meeste geld kwam op naam van de vos, Roal Red van het Lindehof (Tangelo van de Zuuthoeve).  De hengst verhuist naar de stallen van de familie Geurts voor 180.000 euro.

Alle uitslagen