Elite Sales International voor de eerste keer in geschiedenis online

Elite Sales International voor de eerste keer in geschiedenis online

Voor de eerste keer in bijna 20 jaar Elite Sales International (ESI) zal de veiling online plaatsvinden. De veiling die zich focust op 5- en 6-jarige springpaarden zal van 28 tot 31 mei lopen. Deze veiling kreeg de naam "Cloud Seven" mee en staat voor het aantal paarden in de collectie. Is deze en mogelijk toekomstige veilingen zullen zeven veelbelovende paarden vanaf drie jaar ter verkoop worden aangeboden.


Er zullen niet enkel toppaarden geveild worden die voor het hogere werk maar ook paarden die ideaal zijn voor amateurs met ambitie. Ook zullen er verschillende hunters geveild worden. De afstammingen worden op voorhand goed onder de loep genomen en enkel de merrielijnen die zich op internationaal niveau al bewezen hebben, zullen in deze veiling aan bod komen. Sommige veilingpaarden hebben zich ook al bewezen op nationaal niveau en sprongen al naar verschillende klasseringen. 

Deze week kunnen de paarden nog getest worden tot 18 mei. Otto Vaske en Henrik Klatte zullen aanwezig zijn in Klein Roscharden om alle vragen over de paarden te beantwoorden. De veiling zal plaatsvinden op www.esi.auction en zal van 28 tot 31 mei lopen.