Willem Greve en Highway M TN op valreep tweede in hoofdrubriek Parijs!

Willem Greve en Highway M TN op valreep tweede in hoofdrubriek Parijs!

De 1.55m hoofdrubriek in Parijs werd vandaag over twee omlopen verreden. Er was maar liefst 100.000 euro te verdelen in de rubriek. Als één van de laatste aan de start dook Max Kühner enkele tienden van een seconde onder de chrono van Willem Greve en legde zo zijn claim op de winst. Greve moest zich zo uiteindelijk tevreden stellen met de tweede plaats.

In totaal kwamen 20 combinaties aan de start in deze 1.55m rubriek. Op de rug van de 11-jarige EIC Coriolis des Isles won de Oostenrijker, Max Kühner uiteindelijk de rubriek. Samen met de zoon van Zandor verwees hij op de valreep de Nederlander, Willem Greve met Highway M TN (Eldorado v Zeshoek) naar de tweede plaats. 

Laatste aan de start, de Duitse amazone, Kendra Claricia Brinkop volgde op de derde plek. Brinkop en de BWP-merrie, Naf Naf DMC (Thunder vd Zuuthoeve) verwezen zo Ioli Mytilineou met La Perla v Heffinck (Cooper vd Heffinck) naar de vierde plaats. Enkel deze top vier wist het hout in de lepels te houden over beide omlopen.

De top vijf werd afgewerkt door Marlon Modolo Zanotelli met onder het zadel de 10-jarige sBs-merrie, Heureuse Nouvelle WH (Cardento). 

Volledige uitslag