Wiljan Laarakkers wint hoofdnummer Kronenberg

Wiljan Laarakkers wint hoofdnummer Kronenberg

In De Peelbergen was het 1m25 vandaag de hoofdrubriek van de dag. De Nederlandse ruiters domineerden in deze rubriek die in twee fases verreden werd. Wiljan Laarakkers reed naar de overwinning. Hij rekende op Gream (v. Verdi) om in 28,56 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee bleef hij Julie De Pelsmaeker voor die met Contendra (v. Contender) op de tweede plaats eindigde. Zij konden de nul behouden en finishten in 29,26 seconden. Voor Gabriel Coumans en Dolce Vita Riverland (v. Kannan) was er een derde plaats na een foutloze ronde in 29,40 seconden. 

Cejay Joosten (Everton) en Loraine Peters (Tinka's Borne Z) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

1m15

In het 1m15 reed Jill van der Stukken naar de overwinning. Zij rekende op Allegre Miltoo Z (v. Allure N) om in 26,93 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee bleef ze Janick Schleypen voor die met Hartbreaker op de tweede plaats eindigde. Ook deze combinatie liet alle balken in de lepels en finishte in 26,99 seconden. Yoren Maes en M'Oranghe M (v. Emerald van't Ruytershof) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 28,68 seconden. 

Yoren Maes nam ook de vierde plaats mee naar huis. Dit keer rekende hij op O'Vive M (v. Bamako de Muze) om in 28,82 seconden naar de finish te springen. Wiljan Laarakkers en Watch Me vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten