Voorn sluit dag af met top vijf klassering in Oliva!

Voorn sluit dag af met top vijf klassering in Oliva!

In Oliva werden zonet de laatste drie rubrieken van de dag gesprongen. In het 1m35 van de Silver competitie reed Vincent Lambrecht naar de overwinning. In het zadel van Theo Duc T&L Z (v. Toulon) kon hij een foutloze ronde springen en klokte hij af in 29,50 seconden. Hiermee was hij de enige die de chrono in de tweede fase onder de 30 seconden kon stoppen. 

Benjamin Ghelfi en Mistral vd Kakeb eek (v. Zilverstar T) volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 30,85 seconden. Louise Saywell volgde op de derde plaats. Zij kon met Sharp Image (v. Calvados Z) een foutloze ronde springen en stopte de chrono na 30,92 seconden. 

David Will (Confetti M) en Rik Hemeryck (Jarvi de Sclef) vervolledigden de top vijf. 

7-jarigen

Bij de 7-jarige paarden reed Virginie Thonon naar een klassering. Ze eindigde me Nand van't Bergske (v. Scendix) net buiten de top vijf op de zesde plaats. Dit na een foutloze tweede fase in 33,77 seconden. 

De winst was voor Harry Allen. Hij reed de OS-ruin Voltanos (v. Voltaire) foutloos doorheen het parcours en finishte in 29,75 seconden. Kendra Claricia Brinkop en Number Uno (v. Presley Boy) volgden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en finishten in 30,44 seconden. Cecilie Tofte nam met Clever Boy Jr. (v. Cordess) de derde plaats mee naar huis. De Deense combinatie slaagde erin om de nul te behouden en finishten in 31,55 seconden. 

Christian Hess (Coldplau CR) en Niall Talbot (Mec Look At ME) volgden op plaatsen vier en vijf.

1m40 GOLD

Ook in de GOLD competitie was er een Belgische overwinning in het 1m40: Emilie Conter was de snelste in het zadel van de SBS-hengst Clochard (v. Kashmir van, Schuttershof). Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 33,16 seconden. Constant van Paesschen was met Gyanolga (v. Toulon) goed voor de tweede plaats. Zij reden eveneens een foutloze ronde en finishten in 34,64 seconden. Carlos Lange Fraile en Soraya Rouge (v. Ultimo van Ter Moude) vervolledigden de top drie. Dit na een foutloze ronde in 37,83 seconden.

Petronella Andersson (Claptonn Mouche) en Vincent Voorn (Hatzidee PR) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten