Vincent Dings schittert opnieuw op het podium in Lier

Vincent Dings schittert opnieuw op het podium in Lier

In Lier is er geen houden aan de Nederlandse springruiter, Vincent Dings. Zojuist sprong Dings naar de winst in de internationale 1.40m rubriek. Met ruim 100 deelnemers aan de start werd het klassement opgesplitst. Proefwinst in het andere klassement bleef in eigen land voor België, dankzij James Peeters en zijn J'Adore (Vagabond de la Pomme).

Vincent Dings en zijn KWPN-merrie Ivory HDH (Cream On Top) waren in het klassement niet te stoppen en bleven ongeveer een seconde voor op Rodrigo Giesteira Almeida met de SF-merrie, Epure de B'Neville (Bisquet Balou C vd Mispelaere). België's jeugdruiter, Rik Nauta volgde op de derde trede van het podium.


Samen met zijn BWP-merrie, Kia Maria Vd Potaarde (Numero Uno) verwees hij Aleksandra Kieznowska met Amerique Landais (Helios de la Cour II) naar de vierde plek.


Levi Driessen scoort top vijf plaats


James Peeters en zijn J'Adore (Vagabond de la Pomme) waren net geen seconde sneller dan Camila Mazza De Benedicto met de 10-jarige Crush On (Cabachon). Op de derde trede van het podium plaatste Holly Smith zich in deze ranking met Azolette (Commisaris).


Het paar werd opgevolgd door de Nederlandse combinatie, Levi Dreissen met Winx du Vlist Z (Warrant). Samen met de 10-jarige Z-merrie verwees Driessen, Christophe Vanderhasselt met Popeye van 't Klavertje Vier (Cornet Obolensky) naar de vijfde plaats.