Van de Mheen op het podium in Oudsbergen

Van de Mheen op het podium in Oudsbergen

Als afsluiter van de dag werden er vandaag in Sentower Park nog een rubriek voor Junioren en eentje voor Young Riders gesprongen. Bij de Junioren werd er over een hoogte van 1m40 en direct tegen de klok gesprongen. 

De winst ging naar Anastasiya Bondareiva. Zij kon de nul behouden in het zadel van Quicborn 8 (v. Quintender 2) en finishte in 65,57 seconden. Hiermee bleef ze Thibaut Keller voor die met Emmerson (v. Cicero Z van Paemel) op de tweede plaats eindigde. Deze combinatie kon de nul eveneens behouden en finishte in 65,93 seconden. Tristan Guisson was de beste Belgische ruiter op de derde plaats. Hij reed de 7-jarige No Limit van het Legitahof Z (v. Nabab de Reve) foutloos rond in 69,32 seconden. 

Gilles Müller (Lodal's Cooper) en Bart Jay Junior Vandecasteele (Kadee van het Heikanthof) vervolledigden de top vijf. Evelyne Putters eindigde met Mi Amor van't Eigenlo (v. Diamant de Semilly) net buiten de top vijf op de zesde plaats.

Young Riders

Bij de Young riders ging de overwinning naar Givanna Rinaldi. Zij reed Rmf Chacco Top (v. Chacco-Blue) foutloos naar de finish in 65,79 seconden. Tweede werd Pheline Ahlmann. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Ekatharina en klokte af in 66,74 seconden. Elize van de Mheen volgde op de derde plaats. Ook zij kon de nul behouden in het zadel van Dakota B (v. Calvaro FC) en klokte af in 71,40 seconden.

Kylian Luyten (Dadinus PP) en Hannes Ahlmann (Caracas 105) eindigden respectievelijk op plaatsen vier en vijf. Voor Thibeau Spits en Cristalia de Ravel (v. Corofino) was er een zesde plaats.

Klik hier voor alle resultaten