Top tien klassering voor Kersten in hoofdnummer Vilamoura

Top tien klassering voor Kersten in hoofdnummer Vilamoura

In Vilamoura werd zonet het hoofdnummer van de dag gesprongen. Het was een 1m45 rubriek waarin er in twee fases gereden werd. De winst ging naar de Brit Guy Williams. Hij sprong een foutloze ronde in 28,12 seconden en bleef hiermee zijn eerste concurrenten ver vooruit. 

Lily Attwood en Cor-Leon vd Vlierbeek Z eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en klokte af in 30,19 seconden. Hiermee bleven ze de Fransman Michel Hecart voor die met Bora Bora de La Roque (v. Zander Z) op de derde plaats eindigde. Zij hielden eveneens de nul op de teller en finishten in 30,48 seconden. 

De Italiaanse ruiter Roberto Turchetto eindigde op de vierde plaats. Hij kon met My Cool Passion (v. Passion) alle balken in de lepels laten en finishte in 30,56 seconden. Francois Mathy Junior volgde op de vijfde plaats. Hij kon met Kinshase de Goedereede (v. Darco) een foutloze ronde springen en klokte af in 30,65 seconden. 

Lars Kersten was de beste Nederlander op de zevende plaats. Hij reed Kyamant van't Spieveld (v. Diamant de Semilly) foutloos naar de finish in 30,85 seconden. 

Klik hier voor de resultaten