Sunshine Tour: Henk van de Pol springt top vijf binnen

Sunshine Tour: Henk van de Pol springt top vijf binnen

Op de Sunshine Tour werden er deze ochtend alvast twee rubrieken voor jonge paarden gesprongen en beide rubrieken kenden alvast een Belgische overwinning. Ignace Philips de Vuyst reed Olivia de Guldenboom (v. Cansmir della Caccia) foutloos naar de finish in 61,51 seconden. Ze schreven zo de rubriek voor 7-jarige paarden op hun naam. 

Hij bleef hiermee Emma Stoker voor die op de tweede plaats eindigde. De Britse amazone rekende op Orphea HQ (v. Emerald van't Ruytershof) om in 63,67 seconden een foutloze ronde te springen. Edouard Le Boux en Elliot de Talma vervolledigden het podium. De Thunder van de Zuuthoeve hengst kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 64,41 seconden. 

David Will (Junior Kannan) en Brian Walker (Billy Celebrity) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

6-jarigen

Ook in de rubriek voor 6-jarige paarden reed Ignace Philips De Vuyst naar de overwinning. Dit keer rekende hij op Kavanna Eh Z (v. Kannan) om in 31,63 seconden een foutloze ronde te springen. Ezequiel Andres Ferro Menendez en Belle Vue (v. Baluga) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en stopten de chrono na 32,54 seconden. Tamarin Christie en Je T'Aime Foreva Z (v. Je T'Aime Flamenco) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 32,87 seconden. 

Henk van de Pol (Kick Starter Gln) en Olivier Perreau (Cayenne Eb) vervolledigden de top vijf. 

Klik hier voor alle resultaten