Stultiens, Adriaanssen en Middendorp rijden top vijf binnen op Belgische bodem

Stultiens, Adriaanssen en Middendorp rijden top vijf binnen op Belgische bodem

De laatste twee rubrieken die gisteren tijdens de Emmers Cup gesprongen werden op Sentower Park, waren beide over een hoogte van 1m. Eentje was voorbehouden voor pony's, tijdens de andere rubriek konden de paarden hun kunnen tonen.

1m pony's

In de rubriek voor pony's ging de overwinning naar Louise Florizoone en Dourough Gwen (v. Gwennic de Goavira). De combinatie sprong een foutloze tweede fase en finishte in 28,77 seconden. De tweede plaats ging naar Hebe De Maeyer. Met de 19-jarige NRPS ruin Rocky's Ryan Sb hielde ze de nul op de teller en finishte ze in 29,34 seconden. Evy Claeys en West Coast Cooleo (v. Rehan Pride) namen de derde plaats voor hun rekening na een foutloze tweede fase in 30,80 seconden.

Annabel Adriaanssen (Ponyhof's Bibi) en Renske Middendorp (Burrito's Kind of Sparkle) vervolledigden de top vijf.

1m paarden

Bij de paarden was de eerste plaats voor Ellen Anthonissen. Zij reed Chivas (v. Carpaccio) in 29,61 foutloos naar de finish in 29,61 seconden. Marion Jobe en Cosima eindigden op de tweede plaats. Zij hielden de nul op de teller en klokten af in 30,29 seconden. Voor Nanne Stultiens en Al Capone Z (v. Artos Z) was er een derde plaats.

Brent De Schrijver en Liv Good volgden op de vierde plaats. Marine Pilarczyk en Deniro du Bis Philip (v. Darco) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten