Schuttert, Greve en Van den Brink sterk in ochtendrubrieken Oliva

Schuttert, Greve en Van den Brink sterk in ochtendrubrieken Oliva

Ook in Oliva zijn de eerste rubrieken van de dag alvast gesprongen. In de rubriek voor 6-jarige paarden ging de overwinning naar Dan Kremer. Hij reed Etoile de Vitalis foutloos rond in 27,50 seconden. 

Vladimir Bykov volgde met Oska II Pkz op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels van deze rubriek die in 2-fases gesprongen werd en finishte in 28,26 seconden. Dan Kremer na naast de eerste ook de derde plaats voor zijn rekening. Hij rekende op Formidable Gln Z (v. Focus Gin) om in 28,32 seconden een foutloze ronde te springen. 

Marie Demonte (Eau Vive de Beliard) en Shannen Meinert Ketterle (Balotelli Love) volgden op plaatsen vier en vijf. De beste Nederlandse prestatie kwam van Dennis van den Brink. Hij reed Napoli Pp Z (v. Numero Uno) foutloos naar de finish in 29,27 seconden. Dit leverde hem de zevende plaats op. Willem Greve eindigde ook in de top tien. Hij reed Opium Jw van de Moerhoeve TN (v. Kannan) naar de finish in 30,74 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. 

1m30 GOLD

In het 1m30 van de Gold competitie domineerden de Britse ruiters. Nicole Pavitt en Hennessy-S (v. Indoctro) sprongen naar de overwinning. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 60,30 seconden. Annabel Shields en Wet Wet Wet (v. Mr Blue) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en stopten de chrono na 61,55 seconden. Emeric George (Cocaine Treize) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 62,55 seconden. 

Charlene Bastone (Avalon du Carpont) en Marie Demonte (Bakou du Phare) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Hendrik-Jan Schuttert eindigde ook in de top tien. Hij reed G. Termie R 54 foutloos naar de finish in 68,56 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten