Remco Been laat zich van snelste kant zien op Baltica Tour

Remco Been laat zich van snelste kant zien op Baltica Tour

Op de Baltica Tour in Polen werd zonet de hoofdrubriek van de dag gesprongen. Het ging om een 1m40 rubriek die rechtstreeks op tijd verreden werd. Remco Been deed alvast wat hij als de beste kan: snel rijden en dat draaide vandaag bijzonder goed uit.

Hij nam namelijk de overwinning mee naar huis. Met Balou van het Molenhof Z onder het zadel, sprong hij een pijlsnelle ronde in 67,16 seconden. Hij kon bovendien ook alle balken in de lepels laten. Clarissa Crotta eindigde met Vincent 168 op de tweede plaats. Zij kon de nul achter haar naam houden en finishte in 67,54 seconden. Lieven Devos eindigde op zijn beurt op de derde plaats. Hij rekende op Eldorrado MVNZ om in 67,77 seconden foutloos naar de eindmeet te rijden. 

Michael Hughes eindigde op de vierde plaats na een foutloze rit in het zadel van Jeco van het Swennenhog. De Amerikaan klokte af in 68,68 seconden. Voor Simon Morssinkhof was er een vijfde plaats. Hij rekende om met Harola HK een nulronde te springen in een tijd van 68,93 seconden.

Klik hier voor de resultaten

Foto: Fototrailer