Pim Mulder springt naar top vijf klassering in Youngster Tour Sentower Park

Pim Mulder springt naar top vijf klassering in Youngster Tour Sentower Park

In Sentower Park stond ook de tweede rubriek van de dag in het teken van de jonge paarden. Nadat eerder vandaag de 5- en 6-jarige paarden al in actie kwamen, was het nu aan de 7- en 8-jarigen om hun kunnen te tonen. De winst was voor Gustavo Arroyo. Hij kon met Deesse des Aubiers (v. Numero Uno) een foutloze tweede fase springen en klokte af in 22,89 seconden. 


Nicolas Pedersen en Tailormade Chalou Sem (v. Chaloubet) eindigden op de tweede plaats. De Deense combinatie kon de nul behouden en stopte de chrono na 23,10 seconden. Kerstin Deakin en Qlicious (v. Cornettino Ask) waren goed voor de derde plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 23,27 seconden. 

Pim Mulder was de beste Nederlander op de vierde plaats. Hij rekende op Viktor Z (v. Verdi TN) om in 24,51 seconden een foutloze ronde te springen. Andres Vereecke en Halima van het bonte Hof Z (v. Hos d'O) vervolledigden de top vijf op de vijfde plaats. 

Mel Thijssen en Isaac (v. Eurocommerce Napels) eindigden net buiten de top vijf op de zesde plaats. Berber Dijkman en Jerez-S (v. Elvis Ter Putte) eindigden op de negende plaats.

Klik hier voor de resultaten