Paris Morssinkhof net buiten top vijf in 1m40 Oliva

Paris Morssinkhof net buiten top vijf in 1m40 Oliva

In Oliva werd zonet de laatste rubriek van de dag gesprongen. Het was een 1m40 waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. De winst ging naar Richard Vogel. Hij reed Morton van't Merelsnest (v. Nabab de Reve) foutloos naar de finish in 53,95 seconden en sleepte daarmee zijn tweede overwinning van de dag in de wacht. Constant van Paesschen volgde op de tweede plaats. Hij rekende op Lester IX (v. Lord Pezi) om in 55,86 seconden een foutloze ronde te springen. 

Christoph Könemann en New York (v . Verdi TN) eindigden op de derde plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 57,24 seconden. Tina Lund was de beste amazone op de vierde plaats. Zij reed Caracho (v. Cascadello) foutloos naar de finish in 58,71 seconden. Constant van Paesschen nam naast de tweede ook de vijfde plaats mee naar huis. Dit keer rekende hij op Veronese Teamjoy (v. Toulon) om in 61,55 seconden een foutloze ronde te springen.

Paris Morssinkhof was de beste Nederlandse op de zesde plaats. Zij reed Bayamo (v. Balou du Rouet) foutloos naar de finish in 62,61 seconden. 

Klik hier voor de resultaten