Oliva: Zilver voor Patrick van der Schans bij de 6-jarigen

Oliva: Zilver voor Patrick van der Schans bij de 6-jarigen

In Oliva blijven onze landgenoten goed presteren. Patrick van der Schans stond op het podium bij de 6-jarigen. 

Bij de 6-jarigen was de winst voor Bethanie Knight met Kingston (Emir R). Het duo klopte af op 40,55 seconden en was daarmee goed voor de overwinning. Patrick van der Schans en AS Fury (Quiwi Dream) volgen met 42,42 seconden op de tweede plaats, Clem Mcmahon en Hilton Happyman eindigden derde. 

Dominique Hendrickx en Pepe LM (Dieu Merci van T&L) namen plaats vier voor hun rekening en waren daarmee Eva Kramer met Galaxy Ask (Gipsy d'Ask) voor. 

In de 1.35m kwalificatie voor de Silver GP was de winst voor Mathieu Guery. De Belg kon voor de overwinning rekenen op Nistria d'O (Falco). De combinatie bleef in de tweede faze foutloos in 27,70 seconden en was daarmee een seconde sneller dan hun achtervolger Tobias Bremermann. De Duitser eindigde met Vicky 216 (Quidam's Rubin) en 28,76 seconden op de tweede plaats. De Ier Seamus Hughes Kennedy vervolledigde met Cuffesgrange Cavadora (Z Wellie 72) en een tijd van 29,28 seconden het podium. 

De Franse Marie Hecart en Bulgari de Carva (Diamant de Semilly) eindigden vierde, Jérôme Guery en Broadway de Mormoulin (Kannan) concluderen de top vijf. 

Wout-Jan van der Schans en For The Moment (Mr. Blue) eindigden achtste. 


Klik hier voor de resultaten.