Okkerman houdt Nederlandse eer hoog in het Azelhof

Okkerman houdt Nederlandse eer hoog in het Azelhof

Op zaterdag werd er in het Azelhof een Silver competitie gesprongen. In het 1m20 werd er in twee fases gesprongen en de winst ging naar Laurie Léonard. Zij reed Ikar de Pierire (v. Ivoire du Rouet) foutloos naar de finish in 32,09 seconden.

Hiermee bleef ze Malin Bollen voor die met Serieuse du Rouet (v. Allegreto) op de tweede plaats eindigden. Ook zij konden de nul behouden en finishten in 34,75 seconden. Frederik Wuytack en Itackie Deux volgden op de derde plaats na een foutloze ronde in 36,46 seconden. 

Bert Panneels (Ogina vd Bisschop) en Nico van der Plaetsen (My Secret of Usie) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

1m10

Ook in het 1m10 reed Laurie Léonard naar de overwinning. Dit keer rekende ze op Impecance du Caillou (v. Kannan) om in 25,89 seconden een foutloze ronde te springen. Sandra Willocx en Louisiana de Wiqui volgden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 25,98 seconden. Axelle Druyts-Hens en Ellexa de Nuit (v. Zirocco Blue VDL) volgden op de derde plaats na een foutloze ronde in 26,05 seconcen.

Lucinda Okkerman (Lely vd Bisschop) en Ronny Maes (Brogio) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten