Net geen podiumplek voor Vrieling in CSI2* Grand Prix Hubside

Net geen podiumplek voor Vrieling in CSI2* Grand Prix Hubside

Jur Vrieling sprong zonet naar de vierde plek in de CSI2* Grand Prix van Hubside, het afsluitende nummer in St-Tropez deze week. 

De winst ging naar de Franse ruiter Mathieu Billot. Hij sprong een pijlsnelle ronde met de 11-jarige Lagavulin 2 (v. Ludwig AS) onder het zadel en finishte in 36,50 seconden. De nummer één bij de U25 ruiters eindigde op de tweede plaats. Met Vargoune (v. Verdi) onder het zadel, klokte hij af in 37,78 seconden. Verlooy moest als één van de eerste barragekandidaten de piste en en wist dus meteen een scherpe tijd neer te zetten die relatief goed standhield.

Voor Jessica Springsteen en Rmf Tinkerbell (v. Incolor) namen de tweede plaats voor hun rekening. Ze hielden de nul op de teller en finishten in 36,61 seconden.

Jur Vrieling eindigde op de vierde plaats met Grenoble DN (v. Gaillard de La Pomme). Zij behielden de nul en klokten af in 37,89 seconden. Titouan Schumacher en Amak des Brimbelles Z (v. Amadeus Z Brimbelles) vervolledigden de top vijf. Zij stopten de chrono na 37,95 seconden. 

Klik hier voor de resultaten