Nederlandse Children domineren op Belgische bodem

Nederlandse Children domineren op Belgische bodem

In Sentower Park worden er op het jeugdfestival naast verschillende Grand Prix' vandaag ook heel wat nevenrubrieken gesprongen. In het 1m15 voor pony's reed Rania Dindane naar de overwinning. Zij was de snelste in deze rubriek die rechtstreeks op tijd verreden werd. Dindane rekende op Pablo om in 56,96 seconden een foutloze ronde te springen. Frederik Mees en First Rate de Tinmont (v. Ultra-Top de la Haine) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 57,24 seconden. Flippa Lagergren en Crafty Colours vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 58,66 seconden. 

Voor Linn Arvidsson (Odrock Megan) en Ryan Sweetnam (Curravordy Maxi Million) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats.

1m15 Children

Bij de Children ging de winst in het 1m15 naar Alicia Bocken. Zij kon met Insomnia Z (v. Indoctro) de nul behouden en finishte in 56,04 seconden. Jules Denutte en G Star du Cartier (v. Cartier van de Heffinck) waren goed voor de tweede plaats. Zij konden de nul op de teller houden en klokten af in 57,81 seconden. Jersey Kuijpers en Alice du Wonderland JKH Z (v. Aristo) volgden op de derde plaats. 

De top vijf werd vervolledigd door Milan Morssinkhof (v. Dartbreaker) en Lou Puch (Hapyanne)

Klik hier voor alle resultaten

Foto: Fototrailer