Nederlanders blijven presteren in de Peelbergen

Nederlanders blijven presteren in de Peelbergen

In de Peelbergen stonden vandaag twee 1m25 rubrieken op het programma. Eerder vandaag was groep A aan de beurt, maar zonet in ook het 1m25 van Groep B verreden. De winst ging hier naar Mans Buurman. Hij reed Geminka (v. Ukato) foutloos doorheen de tweede fase in 22,86 seconden. Noémie Becker en Havan GP du Bois Madame (v. Conterno Grande) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en stopten de chrono na 24,22 seconden. 

Dave Maarse en Juanfran (v. Kannan) eindigden op de derde plaats. Zij konden een foutloze ronde springen en finishten in 24,53 seconden. Lizzy de Gooijer sprong zowel naar de vierde (Jumping Star) als naar de vijfde (Haibatuallah) plaats.

1m15

In het 1m15 ging de overwinning naar Duitsland. Nadine Henschenmacher en La Quintera (v. La Calido) sprongen naar de eerste plaats in 27,07 seconden. Ze lieten hierbij alle balken in de lepels. Pieter Keunen en Kavaliers Blue (v. Zirocco Blue) eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 27,63 seconden. Fabian Holzentha en De Champ M (v. Flipper D'Elle) volgden op de derde plaats na een foutloze ronde in 27,81 seconden. 

Anne-Marie Poels (Karamba) en Anouk de Ruijter (Jayde) vervolledigden de top vijf.

1m05

In het 1m05 reed Anouk de Ruijter naar de overwinning. Zij rekende op Huepens Conquesta (v. Chin Chin Erbe) om in 22,56 seconden een foutloze ronde te springen Fabian Holzenthal en Even Better (v. Lord Z) volgden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 22,65 seconden. Arthur Pyck was met Evitty Zidante C (v. Zidane) goed voor de derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten