MET Oliva: Schitterende tweede plaats voor Michels in Silver Grand Prix kwalificatie

MET Oliva: Schitterende tweede plaats voor Michels in Silver Grand Prix kwalificatie

In Oliva wordt er nog steeds druk op verschillende pistes gesprongen; Deze ochtend slaagde Jerome Guery er al in om de Grand Prix kwalificatie van de Gold competitie op zijn naam te schrijven en ook in de qualifier van de Silver competitie was er een Belgische overwinning; Dit keer reed Virginie Thonon Hermes de St Anne Z (v. Hoegie van't Bergske) naar de overwinning door in 31,91 seconden een foutloze ronde te springen. 


Iris Michels, een opkomend Nederlands talent, volgde op de tweede plaats. Zij rekende op de KWPN-hengst Isaac (v. Numero Uno) om in 33,66 seconden een foutloze ronde te springen; Jerome Guery en Nerio de La Haute Bruyeres (v. Elvis Ter Putte) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 37,43 seconden. 

Voor Carole Lessine (Ascott des Vaux) en Lea Rucker (Evita) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats.

Charlotte Pals-Verhagen (Beau van de Hagenhorst Z) kon de zevende plek op haar naam schrijven.

In het 1m35 was Madée Schuttenbeld de beste Nederlandse. Zij sprong een foutloze ronde in 68,01 seconden, wat haar de derde plaats opleverde. Ze rekende hiervoor op Piccolo T (v. Centauer Z). Willem Greve en Imposant van de Renger (v. Comme Il Faut) namen de negende plaats voor hun rekening. Zij sprongen een foutloze ronde in 78,32 seconden. Hendrik-Jan Schuttert en Hertogin van de Kouberg (v. Den Ham Blue R) konden zich op de twaalfde plaats klasseren.

Klik hier voor alle resultaten