Marcus Ehning wint CSI2* Grand Prix Hubside

Marcus Ehning wint CSI2* Grand Prix Hubside

In St-Tropez werd zonet de Grand Prix van de CSI2* competitie gesprongen. 17 van de 52 deelnemende combinaties slaagden erin om een foutloze eerste ronde af te leggen en kwamen terug voor de allesbeslissende barrage. 

Niels Bruynseels zette met Luca Van'T Eigenlo alvast een erg snelle, foutloze ronde neer. Hij klokte af in 41,29 seconden. Dat was op dat moment de snelste tijd maar toen moesten er nog 14 combinaties aantreden waaronder enkele erg snelle ruiters. Eén van die snelle ruiters was de Zwitserse nummer één van de wereld Steve Guerdat. Hij reed Uranie de Belcour (v. Flipper D'Elle) foutloos rond en slaagde erin om de tijd van 38,68 seconden nog scherper te stellen.

De winst ging uiteindelijk naar Marcus Ehning. Hij reed Cristy (v. Canturo) foutloos rond in 37,86 seconden. De tweede plaats was voor Emil Hallundbaek. Hij reed een snelle ronde met High Nitro (v. Empire) onder het zadel en klokte af in 38,34 seconden. Fanny Skalli en Jonka-A (v. Cardento 933) eindigde op de derde plaats. Steve Guerdat en Uraine de Belcour namen de vierde plaats voor hun rekening.

Yuri Mansur (Babylotte) vervolledigde de top vijf.