Maikel van der Vleuten in top tien CSI5* Hubside

Maikel van der Vleuten in top tien CSI5* Hubside

In Hubside werd zonet de laatste rubriek van de dag gesprongen: de CSI5* Grand Prix. 46 combinaties kwamen van start en een barrage met 13 ruiters moest over de winnaar beslissen. In het basisparcours werden er op verschillende hindernissen fouten gemaakt en ook de toegestane tijd leverde voor verschillende combinaties een probleem op. 

De winst ging naar de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Hij ging met VDL Edgar M (v. Arezzo) als een speer van start en finishte in 35,33 seconden. Hiermee bleef hij Emanuele Gaudiano voor die met Chalou (v. Chacco-Blue) op de tweede plaats eindigde. Ook zij konden de nul behouden en finishten in 36,25 seconden. De derde plaats was voor Olivier Philippaerts. Hij reed Legend of Love (v. Landzauber) foutloos rond in 36,29 seconden. 

Kevin Staut (Viking d'La Rousserie) en Julien Epaillard (Alibi de La Roque) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats.

Maikel van der Vleuten eindigde net buiten de top vijf op de zevende plaats. Hij rekende hiervoor op Dana Blue (v. Mr. Blue).

Klik hier voor de resultaten