Luc Dimmendaal wint op Sentower Park

Luc Dimmendaal wint op Sentower Park

Een van de laatste rubrieken die gisterenavond op de planning stond tijdens de Emmers Cup, was een 1m20 rubriek. Paulien Van Dyck slaagde erin om een peloton Nederlandse ruiters voor te blijven en hield zo de Belgische eer hoog.

Ze reed Swing Jo (v. Stakkato) foutloos naar de finish in 27,10 seconden. De rest van de top vijf ging volledig naar Nederlandse ruiters. Milan Morssinkhof en Dartbreaker (v. Heartbreaker) eindigden op de tweede plaats. Zij hielden de nul op de teller en finishten in 28,27 seconden. Alicia Bocken en Insomnia Z (v. Indoctro) eindigden op de derde plaats.

Voor Nol van de Pas (Nuco van de Bernsehoeve Z) en Rosanne Janssen (Janeiro VHL) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats.

80 cm pony's

In de 80 cm voor pony's ging de winst naar de Nederlander Luc Dimmendaal. Met Chin Chin (v. Deister) onder het zadel, sprong hij een foutloze ronde en finishte in 29,39 seconden. Donna van der Donk en Pentroph's Murdock eindigden op de tweede plaats. Voor Thibaud Ebinger (Sun Shine) was er een derde plaats.

Jill Nauta (Lady Hawk) en Elise Greisch (Naila) vervolledigden de top vijf.

80 cm paarden

In de 80 cm voor paarden ging de winst naar Laura Swenne. Met Fougazy onder het zadel, sprong ze een foutloze omloop in 36,51 seconden. Paschal Scherer (Dide Didana Dizzered) en Bianca Carbone (Light Blue) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten