Lemmen en Thijssen scoren in Youngster finales Valencia

Lemmen en Thijssen scoren in Youngster finales Valencia

In Valencia werden in afwachting van de Grand Prix die later vandaag gesprongen zal worden, alvast twee finales voor jonge paarden gesprongen. Bij de 6-jarige paarden ging de overwinning naar Susan Fitzpatrick. Zij was de snelste in de barrage en klokte af in 29,67 seconden. Hiermee bleven zij en Cbi Keatingstown Victory (v. Vittorio) hun eerste achtervolgers ver vooruit.

Laura Roquet Puignero kwam met Giselle het dichts in de buurt. Deze Spaanse combinatie sprong een foutloze ronde en klokte af in 31,34 seconden. Patrick Lemmen eindigde op de derde plaats. Hij reed Carlsberg RD (v. Chaleureux) foutloos naar de finish in 32,13 seconden. 

Kristaps Neretnieks (Chicarito) en Eduaro Alvarez Aznar (Enjoy de la Mure) volgden op plaatsen vier en vijf.

Bij de 5-jarige paarden reed Alvaro Gonzalez De Zarate naar de overwinning. Hij rekende op Kwak Fly (v. Utah van Erpekom) om in 31,28 seconden een foutloze ronde te sprongen. Mike van Belle volgde op de tweede plaats. Hij kon de nul behouden in het zadel van Pickachu vd Rollebeek (v. Thunder vd Zuuthoeve) en finishte in 33,54 seconden. Sanne Thijssen en Kyra-Rosa (v. Cidane) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 33,95 seconden. 

Christian Fioravanti (Brewster vd Brouwershoeve Z) en Natalie Mchenry (Bp Scarlet) volgden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten