Lemmen en Thijssen scoren in Youngster finales Valencia

Lemmen en Thijssen scoren in Youngster finales Valencia

In Valencia werden zonet de eerste twee rubrieken van de dag gesprongen en beide rubrieken waren voorbehouden voor de jonge paarden. 

Bij de 6-jarigen ging de overwinning naar de Nederlander Patrick Lemmen. Hij rekende op Carlsberg RD (v. Chaleureux) om in 31,69 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee bleef hij Abbe Burchmore-Eames voor die met Justify (v. I'm Special de Muze) op de tweede plaats eindigde. Zij konden de nul behouden en finishten in 32,52 seconden. Patricia Segura en Epic (v. Con Air 7) konden naar de derde plaats springen. 

Voor Imma Roquet Autonell (Nimmer Fbh) en Patrick Lemmen (Luigi UB) was er respectievelijk een vierde en een vijfde plaats. 

Bij de 5-jarigen reed Boy-Adrian van Gelderen naar de overwinning. Hij rekende op Kingstone (v. Harley VDL) om in 37,95 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee bleef hij twee Nederlandse ruiters voor: Sanne Thijssen volgde met Kyra-Rosa (v. Cidane) volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden in 38,30 seconden. Patrick Lemmen en Pillar G (v. Thunder vd Zuuthoeve) volgden op de derde plaats.

Mehdi Tomini (Twister Z) en Ivan Serrano Saez (Pipi NP) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten