Leemans en Tolboom winnen Grand Prix' in Lamprechtshausen

Leemans en Tolboom winnen Grand Prix' in Lamprechtshausen

In Lamprechtshausen werden deze ochtend alvast twee Grand Prix' voor de jeugd gesprongen. Bij de pony's reed Nederlands kampioen Siebe Leemans naar de overwinning. Hij was de snelste in een barrage met slechts twee combinaties. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Voodstock de l'Astree (v. Quinola du park) en klokte af in 43,97 seconden.

Laure Tijskens eindigde op de tweede plaats. Zij kon met Navayo (v. Jerome vd Vondelhoeve) een foutloze barrage springen in 46,09 seconden. Emile Drenth nam de derde plaats voor zijn rekening na een tijdsfout in het basisparcours. Dit leverde hem en Oscar vd Bekerheide (v. Orchid's Floris) de derde plaats op.

Frederik Mees (Pinto) en Lou Puch (Baccardi 29) vervolledigden de top vijf.

Children

Bij de Children domineerden de Nederlandse ruiters. Anouk Tolboom nam met Gibroka (v. VDL Zirocco Blue) de eerste plaats voor haar rekening na een foutloze ronde in 42,22 seconden. Pien De Boer en Fame (v. Carthino Z) eindigden op de tweede plaats. Zij konden in de barrage de nul behouden en finishten in 42,31 seconden. Lisa-Marie Arvai en Antonio Di Monte (v. Alvarez) vervolledigden het podium.

Alicia Bocken (Dagma) en Sofia Maria Trincavelli (Shou d Ouilly) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis.

Voor Louise Ameeuw (Nice van't Zorgvliet) en Nathan Vicini (Quarmen de la Loue) was er een zesde en zevende plaats.

Klik hier voor alle resultaten

Foto: FotoTrailer