Leemans en Bocken winnen op Oostenrijkse bodem

Leemans en Bocken winnen op Oostenrijkse bodem

In Lambrechtshausen werden deze voormiddag al verschillende jeugdrubrieken gesprongen en de Belgen zijn er alvast in geslaagd zich in de kijker te rijden. 

1m20 Children

In het 1m20 voor de Children ging de winst naar Alicia Bocken. Zij reed Insomnia Z (v. Indoctro) foutloos rond en klokte af in 61,69 seconden. Hiermee bleef ze Naomi Himmelreich voor die met Cornet's Adel (v. Cornet Obolenksy) op de tweede plaats eindigde. Ook dit duo kon de nul behouden en finishte in 62,27 seconden. Anouk Tolboom en Everton (v. Indoctro) eindigden op de derde plaats. De Nederlandse amazone kon een foutloze ronde springen en finishte in 62,49 seconden. 

Viktor Skutecky (Jolly Joker) en Alicia Bocken (Dagma) eindigde respectievelijk op plaatsen vier en vijf. Voor Louise Ameeux (Nice van't Zorgvliet) en Nathan Vicini (Quarmen de la Loue) was er een zesde en zevende plaats.

1m20 pony's

In de ponyrubriek ging de overwinning ook naar een Nederlander: Siebe Leemans reed Orchid's Lonette (v. Kanshebber) foutloos rond en klokte af in 64,46 seconden. Frederik Mees en First Rate de Tinmont (v. Ultra-Top de la Haie) volgden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 67,25 seconden. Isabelle Roepel en Breitling vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 69,19 seconden.

Laure Tijskens (Navayo) en Mikai Brandes (Zenzi Girl) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten

Foto: FotoTrailer