Larissa Bijl springt opnieuw naar de overwinning op Belgische bodem

Larissa Bijl springt opnieuw naar de overwinning op Belgische bodem

In Sentower Park staat er dit weekend een CSI2* concours op het programma. De dag ging van start met een 1m35 rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. De overwinning was voor de Duitser Michael Jung. Hij reed Qooper Z (v. Quidam de Revel) foutloos rond in 63,63 seconden. 

Hij bleef hiermee Dieter Vermeiren voor die gisteren ook al de beste Belg was in het hoofdnummer. Dit keer reed hij Deja Vu van de Neerheide (v. Quannan-R) naar de tweede plaats door in 65,04 seconden een foutloze ronde te springen. Sophie Evans en Florida van Maarle (v. Diarado) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 67,19 seconden. 

Marcus Ehning (Calanda 42) en Karin Ernsting (D-Coroquada I) vervolledigden de top vijf.

6-jarigen

Bij de 6-jarigen was de overwinning net als gisteren voor Larissa Bijl. Ze reed Kadiva (v. Marius Claudius) foutloos naar de finish in 64,16 seconden. Leonie Peeters en Petite Cornette vd Rostal (v. Cornet Obolensky) namen de tweede plaats voor hun rekening. Voor hen was er een foutloze ronde in 64,41 seconden. Rik Hemeryck reed Pretty Girl de Lauzelle (v. Armitage's Boy) foutloos rond in 65,59 seconden, hetgeen hem de derde plaats opleverde. 

Marcus Ehning (Comma Sa Mere) en Kessy van Berlo (Kaboom) volgden op plaatsen vier en vijf. 


Klik hier voor de resultaten